Wij zoeken een Creative Designer

by Millford - March 2022

Wij van Millford zijn op zoek naar een ijzersterke creatief. Een echte FMCG lover. Een gepassioneerde brand- en visual identity bouwer. Een topper die merkstrategie weet door te vertalen naar inspirerende merkconcepten. Naar visuele identiteiten die relevant, uniek en doordacht zijn. 

 

De Creative Designer waar wij naar op zoek zijn is gewend samen te werken met opdrachtgevers, de lead te pakken, zijn of haar werk overtuigend en gepassioneerd te presenteren. Het is iemand die zelfstandig en in teamverband kan werken met eigen verantwoordelijkheid op projecten en klanten. Een kei in conceptmatig denken. Maar ook iemand die in staat is hier handen en voeten aan te geven op alle brand touchpoints. Iemand die weet hoe je communiceert. Als merk, maar ook als mens. Met energie voor 10. 

 

Als Creative Designer werk je nauw samen met de Strategy- en Creative Directors binnen Millford en natuurlijk onze toppers van account. Samen vormen jullie een ijzersterk team. 

 

Ben jij het lootje uit de loterij met minimaal 5 jaar werkervaring? Trek aan die avontuurlijke schoenen en stuur een mail naar onze Liesbeth (lbreuring@millford.nl), doe een dm of pak die telefoon (071 524 7020).

 

Wij zitten klaar om je alles te vertellen over de allerleukste 32-40 uur durende werkweek die er is.

back to overview

Let's work together!

Great work starts with great partners. 
Contact us for new business, questions, or to schedule a visit to our studio in Leiden.