Marco treedt toe als partner bij Millford

04 oktober 2018 door Sabrina
Other

Een logische stap na de sleutelrol die Marco heeft gespeeld in de groei die het bureau de afgelopen jaren heeft doormaakt.


Met de toetreding van Marco telt Millford 4 partners:
Moritz Hoekstra (MD);
Erik de Graaf (CD);
Tahir Idouri (CD);
Marco de Meijer (CD).

Bij het bureau zijn in totaal 32 creatieve talenten en ervaren professionals werkzaam. Erik de Graaf, Tahir Idouri, Jobert van de Bovenkamp blijven samen met Marco als creatieve directie, creatief eindverantwoordelijk.

Marco: ‘Ik ben trots en enthousiast dat ik de komende jaren nog meer richting kan geven aan het mooiste bureau van Nederland. Na 8 jaar bij Millford werkzaam geweest te zijn – waarvan 3 jaar als creatief directeur – , werd het tijd voor een volgende stap bij Millford.’

Moritz Hoekstra, managing director & partner: ‘Wij zijn zeer verheugd dat Marco de stap heeft genomen om partner te worden bij Millford. Marco is als multidisciplinair creatief van grote toegevoegde waarde voor de verdere groei en ontwikkeling van ons bureau. We kijken er dan ook naar uit samen de volgende fase van Millford in te gaan.’

Marco de Meijer is sinds 2010 verbonden aan Millford en sinds 2016 als Creatief Directeur onderdeel van de creatieve directie van Millford. Na zijn studie aan de Willem de Kooning Academie, heeft Marco zich gespecialiseerd in 'de rol van design' door het volgen van de opleiding Designmanagement in Rotterdam. Na achtereenvolgens gewerkt te hebben bij Corps en Tomorrow Design, startte Marco in 2010 bij Millford.

Sabrina

04 oktober 2018, door Sabrina