Klene

Hét merk voor de echte dropliefhebber

Bij Klene staan de ingrediënten altijd voorop. Soms zelfs letterlijk. Zoals bij Klene Puur. Want iedereen mag weten wat erin zit: alleen de meest essentiële ingrediënten van de beste kwaliteit. Dat zorgt voor de pure smaak. Letterlijk dus ‘what you see is what you get’. Eerlijk en transparant.
Het kraftpapier in combinatie met het apothekerslabel versterkt deze beleving nog eens extra. Klene Puur is Millfords eerste wapenfeit voor het oer-Hollandse Klene. En daar zijn we best wel een beetje trots op.

De rijke historie en de smaakvolle producten maken Klene hét merk voor de echte dropliefhebber. Met klassiekers als muntdrop en Engelse drop heeft Klene echte toppers in handen. Maar ook al koestert Klene zijn verleden, het blijft er gelukkig niet in hangen. Klene brengt de meeste vernieuwing op het schap, was de eerste met suikervrije drop en introduceert elk jaar nieuwe producten, een unicum in de categorie. En dat alles vanuit een groot hart voor drop. Iets wat we dagelijks ervaren in de samenwerking.

Maar er is meer gaande, want behalve de ontwikkeling van Klene Puur is er achter de schermen hard gewerkt aan het finetunen van het merk Klene.
Zo zijn we de samenwerking gestart met het creëren van een stevig merkfundament waar we in de toekomst op kunnen doorbouwen.
We hebben met elkaar herijkt waar het merk voor staat, waar het merk in gelooft en welke positie het merk wil claimen in het hoofd van de consument.

En dat is wel zo lekker. Alle neuzen staan dezelfde kant op en met de nieuw ontwikkelde assortimentstrategie doen we recht aan de uniciteit van de producten én verbinden we het geheel met elkaar. Een eerste voorproefje hiervan zie je in het design van Klene Puur. Houd Klene dus goed in de gaten, want er staat je nog veel meer te wachten…

Erik

Zou je willen weten wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Neem contact met Erik

edegraaf@millford.nl.